Big Ideas from History

The School of Life
590.000₫
  • Presents children with interesting and varied big ideas throughout history, covering Prehistory, Ancient History, The Middle Ages, Industrialisation, The Modern World and The Future.
  • Makes history fascinating and relevant to children and renders complicated material accessible to a younger audience without condescension.
  • An engaging way to open up conversations between adults and children about thoughts and feelings.
  • Beautiful illustrations by Anna Doherty depict two characters traversing the history of the world, bringing it vibrantly to life.
  • Follow up to the best-selling Big Ideas for Curious Minds. Over 110k sold in the English language.
  • Ideal for Ages 9+

Hardback | 246 x 180 mm | 320 pages | 175 Illustrations

Chat ngay với chúng tôi: Facebook

ENGLISH BELOW

Trong tâm trí của con trẻ (lẫn người lớn) thì thế giới ngày nay hẳn khá đáng sợ: biết bao nhiêu khủng hoảng và thách thức các thể loại. Thế nhưng cuốn sách này không chỉ phác họa những nét lớn của lịch sử thế giới, từ thuở sơ khai của vũ trụ cho đến hiện tại mà còn đặt người đọc vào trung tâm của lịch sử đó. Sách khuyến khích độc giả suy nghĩ về vì sao chúng ta trải nghiệm thế giới như vậy và đưa ra một góc nhìn hữu dụng qua việc đặt suy nghĩ và cảm xúc của người đọc trong bối cảnh lịch sử và sự tiến hóa của loài người.

𝗕𝗶𝗴 𝗜𝗱𝗲𝗮𝘀 𝗙𝗿𝗼𝗺 𝗛𝗶𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆 là một bức tranh lớn về những gì đã xảy ra trong lịch sử nhưng có ý nghĩa cá nhân và mang tính xây dựng cho những bộ óc còn đang hình thành. Tìm hiểu về những con khủng long hay người Ai Cập cổ đại, các chiến binh Aztec hay các nhà tư tưởng Khai sáng thế kỷ 18 có thể cho ta thấy được điều gì thú vị và hữu ích cho thời đại ngày nay? Những hiểu biết sâu mà ta cần vẫn hóa ra vẫn luôn nằm rải rác trong thời gian và không gian, chờ được ta khám phá.

Cuốn sách cũng hướng đến tương lai và yêu cầu người đọc tưởng tượng về một thế giới mà họ muốn sống. Ta có thể học được gì từ những hiểu biết về chính bản thân? Làm thế nào để con trẻ lớn lên, phát triển, và tạo ra vị trí của riêng mình trong lịch sử nhân loại? 𝗕𝗶𝗴 𝗜𝗱𝗲𝗮𝘀 𝗙𝗿𝗼𝗺 𝗛𝗶𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆 là một dẫn nhập sâu sắc và đầy cảm hứng về thế giới xung quanh chúng ta, khuyến khích trẻ gắn kết với bản thân và những người khác thông qua lịch sử.

----

An engaging, alternative history of the world for children, which helps to make sense of today.

The present can loom very large in a child’s mind: all the crises and challenges of the modern world can feel overwhelming and at times dispiriting. This book is a big history of the world, from the beginnings of the universe to now, which places the reader at its centre. It encourages them to think about how and why they experience the world as they do and offers a helpful perspective by placing their thoughts and feelings in the context of our history and evolution.

Big Ideas From History is an immense story of what has happened through time that speaks personally and constructively to a growing mind. What might the dinosaurs or the ancient Egyptians, the Aztec warriors or the Enlightenment thinkers of the 18th century tell us that could be interesting and useful to hear now? The insights we need are scattered in time and place, waiting to be discovered.

The book also looks to the future and asks the reader to imagine a world they would like to live in. What might they learn from self-knowledge? How can they grow, develop and create their own place in history? It is a thoughtful and inspiring introduction to the world around us, which encourages the child to engage with themselves and others through history.

Các nội dung Hướng dẫn mua hàng viết ở đây
Messenger
popup

Số lượng:

Tổng tiền: